Drømmer

Den første drømmen

Jeg er en person som egentlig ikke husker så mange av drømmene mine etter at jeg ble voksen. Jeg vet at jeg ofte drømte som barn og kunne også ha mareritt. Det som er ekstra spennende er når jeg drømmer noe som gir meg en bevisstgjøring. Jeg vil nevne tre drømmer jeg hadde for noen år tilbake.

Den første drømmen som ga et visst inntrykk på meg, var da jeg en gang var i Danmark og besøkte en steinbutikk. Min reisepartner sa at man ble tiltrukket av den steinen man hadde behov for og fant straks det hun trengte. Jeg kunne ikke bestemme meg for hvilken stein jeg hadde lyst til å kjøpe, og følte ingen umiddelbar tiltrekning. Vi overnattet på et hotell i Vejle til dagen etter. Den natten drømte jeg om en stein (Ametyst) og hadde i søvne sagt navnet på steinen, ifølge min reisepartner. Jeg skjønte da at dette var en stein jeg kunne ha nytte av og kjøpte den dagen etter. I årene etter har jeg alltid hatt en Ametyst i huset.

Drømmer kan ifølge Sylvia Browne være løsninger på nåværende problemer og innsikt i hva morgendagen kan bringe. De kan være fulle av minner om tidligere liv. Drømmer er en verden der beskjeder, advarsler, håp, hjelp og åndelige veiledere venter tålmodig på at vi skal oppdage dem.

Vi kan gjøre positive forandringer ved å lytte til de beskjedene som drømmene inneholder, og vi kan få kontakt med døde venner og slektninger gjennom drømmenes endrede sinnstilstand.

Sylvia Browne plasserer drømmene våre i fem forskjellige kategorier:

  • Profetiske drømmer
  • Forløsende drømmer
  • Ønskedrømmer
  • Informasjonsdrømmer/Problemløsende drømmer
  • Astrale besøk

«Drømmenes bok» av Sylvia Browne.

Drømmen om Ametysten var tydeligvis en problemløsende drøm, siden jeg slet med å finne steinen min.

Den andre drømmen

Den andre drømmen jeg vil dele handlet om et tidligere liv. Jeg drømte at jeg så et par som sto på en kirkegård. De hadde klær som viste at dette var fra eldre tid. Mannen hadde en lang frakk med splitt, mens kvinnen hadde en lang og innsvinget kjole.  Jeg så bare paret bakfra og kjente at jeg ble trukket mot dem. Jeg hadde ingen kropp selv og følte at jeg fløy i luften opp på siden av dem. Der så jeg en gravstein og kunne lese navnene Sarah og Emilie. Jeg kjente plutselig en dyp sorg inni meg og kjente at jeg bare ville gråte. Det ble så sterke følelser at jeg våknet av det, og kjente gråten langt oppi halsen. Dette gjorde så stert inntrykk på meg at jeg noterte ned navnene og drømmen. Da jeg  ca. 2 år senere var i kontakt med et medium og spurte om denne drømmen kunne være noe mer enn en trist drøm, bekreftet hun at det var fra et tidligere liv, og sa at jeg ikke var ferdig med det livet ennå. Det var noe jeg tydeligvis holdt på å bearbeide.

Da jeg sammen med min mor og tante hadde en grupperegresjon ca. 2-3 år etter drømmen, var det litt merkelig at moren min fikk opp at hun hadde vært ei lita jente som het Sarah. Hun visste ingenting om drømmen min og jeg hadde vel nesen glemt den, da dette skjedde. Jeg fikk en sterk intuisjon om at dette kunne ha en forbindelse, men vet ikke helt sikkert om det har det.

Den drømmen jeg hadde var i så fall et astralt besøk til et tidligere liv, men det er godt mulig det også var en forløsende drøm, hvor jeg bearbeidet en sorg jeg har opplevd i tidligere liv.

Den tredje drømmen

Ellers har jeg også hatt drømmer som på en eller annen måte har varslet om noe som kom til å skje. En høst drømte jeg at katta mi kom frem fra et skjulested og hadde 5 cm snø oppå pelsen sin. Den vinteren ble det så mye snø, som det ikke hadde vært på 30 år her hvor jeg bor.

Problemet med en del profetiske drømmer, er at man ikke alltid skjønner hva den vil si før etter at man har sett resultatet. Kanskje har det noe med at ikke alle klarer å tolke dette rett også. Jeg skjønte i alle fall ikke at det skulle bli så mye snø.