Ufo

Ufoer kan virke skremmende på en del mennesker, fordi dette er noe vi ikke har nok kunnskaper om og føler at vi som mennesker er underlegen, i alle fall teknologisk sett. Kanskje er også tanken på at det finnes andre sivilisasjoner og vesener en stor frykt hos mange.

Begrepet «UFO» blir av mange ikke brukt for å beskrive et uidentifisert flygende objekt, snarere for å beskrive et identifisert flygende objekt. Mange som observerer slike objekter, som oftest i form av bevegelig lys, legger til grunn at en har sett en farkost eller romfartøy fra en ikke-jordisk sivilisasjon.

Jeg har selv ikke sett en ufo i virkeligheten, men har alltid hatt interesse for ufoer og romskip. Da filmen «E.T.» kom var jeg fasinert over at det kanskje kunne finnes andre vesener et eller annet sted uti verdensrommet. I oppveksten likte jeg også å se science fiction-filmer. Jeg tror ikke det bare var at jeg likte slike «uvirkelige» filmer eller at det var action. Det var noe mer jeg var fasinert av, og i den senere tid tror jeg at jeg vet hvorfor.

Skybilder

Jeg må bare ta med disse skybildene, for de er bare helt fantastiske. Noen mener det er ufo inni skyene, og det kan nok virke litt rart for mange. Jeg har en stor tro på denne teorien og det er mye vi ikke vet om ufoer.

En opplevelse jeg hadde i en meditasjon 2009

Under meditasjonen denne dagen, fikk jeg først opp en hvit due. Ordet FRED kom til meg og jeg fikk en følelse av at jeg skulle jobbe for fred. Jeg fikk så opp et lite vesen som lignet «Tingeling». Hun ga fra seg tryllestøv og jeg fikk opp ordet MAGI. Jeg kjente at det begynte å klø litt i håndflatene mine, men det gikk over.

Plutselig fornemmet jeg at jeg var i verdensrommet og så noe som ligner et romskip. Jeg ser det først fra siden og svever deretter over det. Det var grått eller mørkt og hadde en oval form over og en inngang under.  

Da jeg fikk opp dette, kjente jeg noen sterke følelser komme opp i meg, og både snørr og tårer rant. Jeg fikk en følelse av at jeg hadde en tilknytning til dette romskipet og ville gjerne inn i det. Jeg fikk også en følelse av at jeg ikke var klar for dette ennå og fikk ikke komme inn. Det var nesten som en slags hjemlengsel og jeg kan nesten ikke beskrive hvor sterk denne følelsen var. Jeg har sjelden følt meg så ute av meg, som i denne meditasjonen. Muligens har jeg noen brødre og søstre som jeg savner veldig, eller så er det kanskje en annen forklaring.

Sirius Documentary