Jordens Lotus

Moder Jord inneholder energi som alt annet her på jorden. Jeg for min del, tror også at Moder Jord har et hjerte, hvis vi kan kalle det det. Det høres kanskje rart ut, for vi har jo lært at inni jorden er det en kjerne. Hva om det finnes noe inni denne kjernen som vi ikke vet om? Eller kan det være noe som omgir jordens indre som vi ikke kan måle eller bevise? Jeg har ikke svaret, men kan bare dele noen opplevelser jeg har hatt på et indre plan, når jeg har vært i kontakt med Moder Jord.

 

Ofte når jeg mediterer eller healer, så kobler jeg meg både til Universet og til Moder Jord. Det oppleves som en lyssøyle som går gjennom meg og ned i jorden via føttene mine. Jeg har ofte opplevd å se noe som ligner store klare krystaller inni Moder Jord, og når jeg ber om å få lyset fra jorden opp igjen, er det et enormt hvitt krystallisk lys. Jeg gjør dette for å jorde meg, men også fordi det er mye healing i dette lyset, slik jeg føler det. Likevel er det èn opplevelse jeg hadde på Lifjell som var helt unik for min del og som jeg vil dele med dere. 

Pinsekurs på Lifjell 09.06.2014

Den siste dagen skulle vi avslutte med en meditasjon og vi var ca. 40 mennesker som dannet en ring og holdt hverandre i hendene. Da jeg lukket øynene mine, fikk jeg først opp et enormt energifelt som dannet en spiral.  Det var i bevegelse og energien dannet en lyssøyle som gikk igjennom Moder Jord og inn til en vakker lotuskrystall. I mitt indre bilde, så jeg lysvesener som dannet en ring rundt jorden, og energien gikk fra hjerte til hjerte, rundt jorden. Når lyssirkelen var dannet, gikk det en lysstråle fra hvert hjerte inn til lyssøylen. Jeg opplevde at vi alle var med på å holde denne søylen som fikk jordens lotus til å skinne som den vakreste krystall. Det var ikke så mye guideing, men vi skulle jobbe med Moder jord sin energi.

Jeg føler at dette var en meditasjon som jobbet med at jorden skulle motta lyset fra universet og åpne sin lotusblomst, slik at jorden kunne heve frekvensen sin enda mer.  Det var en vakker og sterk opplevelse, og flere av deltagerne opplevde at det var et energifelt over oss. Jeg har fått Natalie Norboe til å male bildet over av det jeg opplevde, og det ble veldig fint og sterkt for min del.  Selv om jeg ikke skjønner alt som skjedde i meditasjonen, så vil jeg gjerne dele dette med de som er interessert. Kanskje er det noen som skjønner mer av dette enn meg. Tusen takk til Natalie som har hjulpet meg til å få visualisert dette.

 

En nydelig sang om Moder Jord

Storsamling på Rondablikk Høyfjellshotell 15.11.2014

En veldig fin opplevelse jeg hadde om ettermiddagen, var da vi gikk ut og holdt en meditasjon ute. Vi sto i ring og hold hverandre i hendene og sendte en lyssøyle ned til Moder Jord. I mitt indre kunne jeg se en vakker lotusblomst som åpnet seg opp fra jorden. Dette var så vakkert og føltes så fredfullt, at jeg vil dele dette. Jeg har prøvd å illustrere bildet jeg så.