Behandlinger

Krystallseng

Krystallsengbehandling er en utrolig behagelig og avslappende healing og balansering av chakraene og hele kroppen. Man får også mer energi og føler seg ofte mer opplagt etterpå. Noen kan merke at det jobber i kroppen på steder man har blokkeringer, mens andre nesten sovner og kjenner ingenting. Det er forskjellig fra person til person, men det jobber uansett.

Denne krystallsengen er fra Abadiânia, Brasil, og er utviklet av entitetene (åndene), som transemediet John of God inkorporerer i sin kropp. Energiene i disse krystallene er velsignet og er helt spesielle.

 

Varighet og prisliste:

20 minutter - kr 200,-

40 minutter - kr 400,-

60 minutter - kr 500,-

 

Jeg tilbyr også bonuskort hvor hver 6. behandling er gratis.

 

Timebestilling kan gjøres på mobil: 93252194

 

 

 

 

 

Regresjon

Hva er regresjon?

Regresjon er en reise tilbake i ditt ubevisste sinn, hvor du kan komme i kontakt med tidligere liv. Man kan oppleve dette i form av bilder, filmsnutt, følelser både emosjonelle og/eller fysiske, eller via andre fornemmelser.

 

Hva kan regresjon brukes til?

Regresjon kan være nyttig til å bli bevisst gamle mønstre som gjentar seg og preger livet du lever i dag. Det kan være noe man har opplevd tidligere i barndommen eller i tidligere liv som påvirker oss i dette livet. Det kan også være bra for noen mennesker å oppleve tidligere liv for å få bekreftelser på ting de lurer på eller rett og slett få en bekreftelse om at det finnes tidligere liv. Det man opplever i regresjonen gir også mulighet til å gi slipp på det som hindrer deg i å komme videre i livet eller som skaper blokkeringer.

 

Hvordan foregår en regresjon:

Det finnes ulike teknikker å føre en person tilbake til tidligere liv. Noen bruker hypnose, mens andre benytter seg av teknikker som ikke er basert på hypnose. Jeg praktiserer selv den siste teknikken, som ikke baserer seg på hypnose.

Jeg fører først personen i en avslappet tilstand gjennom autogentrening. Her holdes det fokus på avspenning av kropp og sinn via pusten, muskelavspenning og tømming av alle hverdagslige tanker. Deretter bruker jeg teknikker til å føre personen til et tidligere liv, via nedtelling og ulike inngangsmetoder. Under regresjonen er personen bevisst alt som skjer i rommet samtidig som han/hun kan utforske sitt ubevisste sinn. Som terapaut stiller jeg spørsmål for å guide personen til å utforske hva som skjedde i det tidligere livet, og vi har en toveiskommunikasjon, slik at jeg kan bygge videre på det personen sier og beskriver. Jeg noterer ned viktige opplysninger som kan være greit for personen å ha senere. Til slutt fører jeg personen til dødsøyeblikket, før han/hun  forlater kroppen sin og det livet. Personen får her mulighet til å finne ut hva det livet skulle lære vedkommende.

Personen blir så ført opp i lyset til et åndelig plan og kan gi slipp på det han/hun måtte ønske, og stille spørsmål til personer eller mestere som man møter her. Her blir også healingen utført, før regresjonen avsluttes og personen blir ført tilbake til her og nå.

Etter regresjonen tilbyr jeg også 20 min. i krystallseng for å balansere kroppen, dersom det er ønskelig.

 

Varighet: 90-120 min.

Pris: 700,- (inkl. krystallsengbehandling) 

 

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE